Bekijk profielpagina

Amatore ❤️ PianoFest

Revue
 
 

Amatore

25 september · Editie #20 · Bekijk online
Amatore is hét online platform waar leerlingen en docenten die houden van muziek maken, dansen, beeldende kunst en acteren elkaar ontmoeten.

Deze update is iets anders dan je van ons gewend bent. Vandaag staan we namelijk stil bij slechts één instrument: 🎹 DE PIANO 🎹

De titel van deze update verklapte het al. Amatore ❤️ PianoFest.
Want PianoFest is het grootste pianofestival voor de amateur. Of je nu graag naar pianomuziek luistert, of je voor één keer in de huid van een concertpianist wilt kruipen. Het is allemaal mogelijk in het weekend van 21 en 22 december tijdens de tweede editie van PianoFest in het Conservatorium van Amsterdam.
PianoFest is het enige pianofestival in Nederland dat zich richt op amateurmusici van alle leeftijden en alle niveaus. Het festival staat open voor klassieke muziek, jazz, meer hedendaags of eigen composities. Amateurs kunnen zich tot 1 december aanmelden voor een 5-minutenoptreden. Er zijn ook vele workshops waar je gratis aan kunt meedoen.
👇 Schrijf je nu snel in of haal een gratis kaartje 👇
Nog even oefenen?
Het is niet nodig want echt iedereen is welkom om te spelen op Pianofest, maar mocht je toch liever nog even oefenen bekijk dan deze lessen.
Pianoles van een concertpianiste?
Pianoles in Amsterdam West - Amatore
Pianoles in Amsterdam Oost, individuele aanpak, zeer deskundig.
Pianoles naar jouw mogelijkheden
Nog niet gevonden wat je zocht?
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Amatore met Revue.