Bekijk profielpagina

Gratis gastenlijstplekken Muzikantendag, Beeldende kunst 🎨 en partners

Revue
 
 

Amatore

17 mei · Editie #5 · Bekijk online
Amatore is hét online platform waar leerlingen en docenten die houden van muziek maken, dansen, beeldende kunst en acteren elkaar ontmoeten.

Bij Amatore zetten we graag een stapje extra voor onze community. Daarom mag  jij zaterdag gratis naar de Muzikantendag. Vind je nu ook beeldende kunstlessen op ons platform en vragen we je om met ons mee te denken.

Op de gastenlijst van de Muzikantendag
Wil je een nieuwe stap zetten in je muziekcarrière? Mensen uit de muziekindustrie ontmoeten? Of hun persoonlijke feedback op je demo? Kom dan naar de Muzikantendag in de Melkweg aanstaande zaterdag. In één dag leer je wat je moet doen om je carrière naar een hoger plan te tillen. 
De dag heeft als doel Nederlandse muzikanten van alle niveaus te helpen zich zakelijk en artistiek te ontwikkelen. Je bent dus ook welkom als je net bent begonnen met het volgen van lessen. 
En het mooie is…wij zetten je met liefde op de gastenlijst.
Wat je daarvoor moet doen? Stuur ons een mailtje met je naam en telefoonnummer (team@amatore.nl). Wij regelen de rest.  
Samen werken we Samen 🤝
Zoals je merkt zijn we druk in gesprek met partners om onze community (jij dus) verder te ondersteunen. 
Denk bijvoorbeeld aan het huren van oefen- of lesruimte met korting.  (Laat het vooral weten wanneer je hier interesse in hebt😉). 
Laat zeker van je horen als je ideeën hebt. Wat heb jij nodig om te doen waar je goed in bent? Met wie zouden wij eens moeten praten? Hoe kunnen we jouw ‘lesplezier’ vergroten? We horen het graag! 
Nu ook beeldende kunstlessen 🎨
Hoe vond je deze editie?
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Amatore met Revue.